De huidige wereld is behoorlijk anders dan een aantal jaar terug. Als jij tien jaar geleden nieuwe kleren wilde kopen, ging je daarvoor naar een winkelcentrum. Dit was bij voorkeur een grote stad waar al je favoriete kledingwinkels bij elkaar zaten. Dit is tegenwoordig niet meer de gang van zaken. Nee, men installeert zich ’s avonds op de luie bank, pakt de laptop erbij en gaat shoppen. Het is nog nooit zo makkelijk geweest om nieuwe kleding te kopen. Dit heeft grote gevolgen. Niet alleen voor de winkels die uit het straatbeeld verdwijnen, maar ook voor de webshops. Een webshop developer worden namelijk steeds belangrijker en groter.

Freelance Webshop Developer

Heb jij ook interesse om je eigen webshop te starten? Dan ben je zeker niet de enige. In de afgelopen jaren heb ik voor vele partijen een nieuwe webshop mogen ontwikkelen. Een nieuwe webshop moet aan vele voorwaarden voldoen, waaronder een veilige verbinding, een prettige interface en een responsive design. Als Freelance Webshop Developer ben ik in staat om een webshop op te leveren die aan alle voorwaarden voldoet.

Als jij op termijn ook een webshop wilt laten maken, kan je te allen tijde contact met me opnemen. Ik sta namelijk altijd open voor nieuwe uitdagingen, waarbij ik een beroep kan doen op mijn ervaring en kennis.

Het ontwikkelen van een webshop

Heb jij enig idee wat er allemaal om de hoek komt kijken bij het ontwikkelen van een webshop? Hoogstwaarschijnlijk zijn dit allemaal zaken waar je zelf nog niet eerder aan gedacht hebt. Door mijn ervaring weet ik simpelweg waar ik/we rekening mee moeten houden. Ook kan ik een perfecte keuze maken wat betreft de te gebruiken systemen. Gaan we voor een WordPress webshop? Of is een Magento webshop een betere oplossing? Is het nodig om veel functionaliteiten met behulp van PHP te programmeren of niet? Op dergelijke vragen heb ik het juiste antwoord. Uiteraard is het daarbij wel van belang dat ik de input vanuit jouw kant krijgt.

Ik wil je dan ook graag uitnodigen voor een vrijblijvend gesprek. Een gesprek waarin jij je wensen kenbaar kan maken, waarna ik vervolgens een voorstel kan doen. Dit voorstel is gebaseerd op jouw wensen, rekening houdend met mijn ervaring en kennis. Het eindresultaat is uiteindelijk een perfect werkende webshop, inclusief onder andere een prachtige interface, een beveiligde verbinding en een responsive design.